Kapsalon Rieneke 1996 – 2016

Kapsalon Rieneke viert haar 20 jarig jubileum in week 20 van 17 t/m 21 Mei 2016! De hele week staat de salon in het teken van leuke kortingen, verrassingen en de introductie van de Silence stoelmassage.

Stoelmassage 013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elke klant die een kappersbehandeling wil afrekenen mag voor het betalen zijn korting draaien aan het rad van fortuin! wat kan je winnen?Een korting van 1 euro tot en met een gratis behandeling! Van de 25 verschillende korting prijzen is er een kans om het vakje “geef fooi!” te draaien, met de bedoeling een fooitje naar eigen inzicht te geven!

DSC01439

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silence studio

in de feestweek kun je kennis maken met de Silence studio. In de Silence studio kun je ontspanningsmassage krijgen. Dit ¬†unieke concept in kappersland wordt toegepast op een speciale stoel waar men gekleed op kan plaats nemen. De ontspanningsmassage bestaat uit een nek.rug, schouder. arm en hand massage en duurt circa 20 minuten.de speciale massage ontspant de spieren , geeft verlichting bij pijn en ontspant lichaam en geest! Zowel Ilona en Rieneke geven de massage en kunnen eventuele problemen van gespannen spiergroepen extra aandacht geven.¬†In de feestweek kunt op afspraak een stoelmassage uitproberen! Je mag naar afloop” betalen wat je het waard vindt!”

Vol = Vol

Maak in de feestweek op tijd je afspraak ! gezien de media aandacht verwachten wij dat het erg druk gaat worden!

 

Foto;s van de feestweek!

DSC01432 DSC01429

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC01434

 

 

 

 

 

 

 

DSC01439

Comments are closed.