Massage is gezond!

 

 

Massage is gezond! Massage is het geven van mechanische prikkels op het lichaam ten doe,l het lichaam te laten ontspannen of verlichting van pijn te geven! Door de massagetechnieken, op het geklede lichaam, uit te voeren ontstaat er lichte druk in de weefsel. Zo worden  bloedvaten en lymfestromen gestimuleerd en worden voedingstoffen beter aangevoerd en kunnen  afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Door een massage ontstaat er naast een betere doorbloeding ,reflexmatige ontspanning in diverse weefsels,pijnvermindering en het beter functioneren van de organen.

Massage stimuleert de productie van endofines. Dit is de lichaamseigen pijnstiller! Serotomine is als gelukshormoon betrokken bij stemming.slaap.emotie,seksuele activiteit en de eetlust.De endofines die met de massage vrijkomen,verminderen stress,spanning, angst en stemmingswisselingen. Doordat de lichaamsprocessen beter gaan functioneren ontstaat er een gevoel van welbevinden en wordt bovendien de stofwisseling gestimuleerd.

Voor wie is een stoelmassage NIET geschikt?

Hemofilie patiënten, bij koorts, bij ontstekingen,na een operatie. vermelding van chronische ziektes,medicijn gebruik is wenselijk! bij twijfel adviseren wij uw behandeld arts hierover te raadplegen!

images (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

images (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ontspannende stoelmassage duurt na korte anamnese c.a 20 minuten en wordt bij Kapsalon Rieneke toegepast in een aparte ruimte! Zowel Ilona en Rieneke zijn opgeleid als erkende stoelmasseurs

Prijs?

1 massage 19.95 euro

3 behandelingen op afspraak 55,= euro

 

Voor informatie/afspraak  kunt u contact opnemen : 0527-261780

Stoelmassage 055

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rieneke in actie!

Comments are closed.