Overname Kapsalon Rieneke!

5Y9A7194

 

 

 

 

 

 

 

Kapsalon Rieneke krijgt een nieuwe eigenaar!

Ingaande  1 januari 2019 wordt de salon over genomen door Annegrid Smedes. Zij is een voormalige medewerkster van Kapsalon Rieneke. Annegrid zal de salon met de huidige medewerksters overnemen en verder gaan onder de naam “Styling Glansa”!

Alles blijft verder het zelfde ,verteld Rieneke. Na 32 jaar kapster en  bijna 23 jaar zelfstandig onderneemster wordt het tijd een nieuwe weg in te slaan!  Met veel plezier heb ik altijd als kapster mogen werken! Nu gaat Annegrid het overnemen en geeft het mij weer nieuwe mogelijkheden om mijn ambities na te leven. Met een heel warm gevoel en ontzettend veel mooie herinneringen kijk ik terug op de jaren als zelfstandig onderneemster.

Annegrid neemt de salon en alle medewerksters over en zal het met haar creativiteit en ondernemerschap voortzetten!

 

RECEPTIE

Zaterdag 29 december 2018 zal er een afscheid en heropening receptie plaats vinden aan de Korte omgang 1 in Bant!

Belangstellenden zijn van harte welkom om Annegrid te ontmoeten en afscheid te nemen van Rieneke!

Aanvang: 13.30 tot 17.00 uur

locatie: Korte omgang 1  8314 AC  Bant

5Y9A7161

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5Y9A7327

Comments are closed.