FAY – 100% Organic!!

Welkom in de wereld van FAY! 

FAYeen revolutionaire kleuring die respect heeft voor mens en natuur. Fay is een unieke permanente kleuring ZONDER ammoniak die technologie doet rijmen met ecologie. FAY is doordrongen van de groene spirit! Dit komt de gezondheid en de natuur ten goede.

Vergeet de prikkelende , scherpe geur die geassocieerd wordt met haarkleuringen.Omdat FAY geen ammoniak bevat, daarom geen last meer  van de typische ammoniakgeur!

Scannen

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen parabenen

FAY bevat geen parabenen.Parabenen zijn synthetische conserveringsmiddelen die neveneffecten kunnen veroorzaken, zoals irritaties.Ze zijn ook slecht voor het millieu.Bij FAY worden de parabenen vervangen door een natuurlijk conserveringsmiddel wat minder schadelijk is voor huid, haar en en de juiste kwaliteit en stabiliteit voor de duurzaamheid van de kleur.

Scannen0001

 

 

 

 

 

 

 

 

50 prachtige kleuren!

 

De kleurenwaaier van FAY bestaat uit 50 tinten die onderling kunnen gemengd worden tot oneindig veel kleur schakelingen. Ze bieden een uitstekende grijsdekking met een natuurlijk resultaat!

FAY niets dan voordelen!

                  NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW!

Fay heeft ter verzorging van haar kleuring en ter ondersteuning van haar biologische en natuurlijke werking een nieuwe lijn uitgebracht!.Het product bestaat uit een shampoo, crèmespoeling en haarmasker. De reiniging en verzorging zijn van biologische en natuurlijke componenten, parabeen vrij en niet op dieren getest bij de ontwikkeling.Het is zo vriendelijk qua samenstelling dat de producten bij de dagelijkse verzorging kunnen worden gebruikt. Bovendien ruikt de nieuwe FAY buitengewoon aantrekkelijk!

 

download (1)

  

 

 

 

 

 

 

images

Comments are closed.